Bewegwijzering laten maken

U wilt natuurlijk dat uw klanten goed de weg kunnen vinden binnen en rondom uw bedrijf. Hierdoor heeft bewegwijzering een meerwaarde voor uw organisatie. Het zorgt namelijk voor een professionele uitstraling. Het kan van belang zijn dat de bewegwijzering overeenkomt met de identiteit van uw bedrijf. Bosman Reklame is hier een ware specialist in. Uw bewegwijzering door ons laten maken is daarom een uitstekend idee. Vanuit onze kennis van omgevingsfactoren en jarenlange ervaring weten we precies wat voor soort bewegwijzering het beste bij u past.

 

bewegwijzering laten maken

Soorten bewegwijzering

Wij kunnen bewegwijzering in allerlei materialen en maten produceren. Ook beheersen wij verschillende technieken voor opdruk. Om bewegwijzering zo goed mogelijk toe te passen stellen we in de meeste gevallen een stappenplan op. Dit plan verloopt meestal als volgt:

  • Opname omgevingsfactoren
  • Opstelling routing
  • Bepaling soort borden
  • Bepalen kleurstelling en toepassing huisstijl
  • Afgeven projectofferte
  • Maken van ontwerpen
  • Productie en installatie van de bewegwijzering

De bewegwijzeringsborden die wij maken zijn van hoogwaardige kwaliteit en monteren wij op vakkundige wijze. Wij hebben altijd als doel dat de borden gezien én begrepen moeten worden. Met trots kunnen we dan ook melden dat we al vele jaren verwijzingsborden produceren voor diverse gemeenten, sporthallen, zwembaden, bibliotheken en gezondheidscentra. Allemaal naar tevredenheid.

Consolesysteem met panelen

Kies voor de specialisten van Bosman

Uw bewegwijzering laten maken door Bosman betekent dat u er zeker van bent dat de beste vakmensen in de branche zich bezighouden met de routing van uw organisatie. Onze medewerkers zijn enthousiast, ervaren en gebruiken deugdelijke materialen. Of u nu een expert zoekt voor binnen- of buitenbewegwijzering, bij Bosman bent u aan het juiste adres. Neem uw ideeën met ons door en wij denken graag met u mee hoe we samen tot het beste resultaat kunnen komen. Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Neem dan contact met ons op.

bewegwijzering
Overzichtsbord met losse panelen op kliksysteem

BEWEGWIJZERING – ROUTING – NAAMBORDEN – DEURBORDJES

contact opnemen