Bewegwijzering kopen

wandbord bewegwijzering

Heeft u bewegwijzering voor binnen of buiten nodig? Bij Bosman bent u aan het juiste adres. Wij leveren functionele bewegwijzeringssystemen. Hierdoor bent u altijd goed vindbaar. Indien u specifieke wensen heeft, is het mogelijk de bewegwijzering geheel naar uniek design te maken. Wilt u ‘s avonds ook goed zichtbaar zijn? Wij kunnen er voor zorgen dat door middel van verlichting uw organisatie ook in het donker goed vindbaar is. Dit kan gerealiseerd worden door externe verlichting boven de bewegwijzering te plaatsen of inwendig met LED-modules. U leest het al, bewegwijzering kopen doet u bij Bosman Reklame BV.

De kosten van bewegwijzering

Om de exacte kosten te bepalen sturen we in veel gevallen een ervaren adviseur om een survey uit te voeren. Vervolgens kan het kostenplaatje berekend worden. Het uiteindelijke advies wordt bepaald door de functie, routing, bewegwijzering, design, de hoeveelheid borden en de omgeving waar de borden geïnstalleerd dienen te worden. Het maakt voor ons geen verschil of u nu een grote hoeveelheid borden nodig heeft of het maar om een paar borden gaat. U kunt altijd contact met ons opnemen; we helpen u graag.

Bewegwijzering kopen

Soorten bewegwijzering

  • Hangborden
  • Wand- en deurborden
  • Aan- / afwezigheidsborden
  • Overzichtsborden voor hal, lift of trappenhuis
  • Borden met belettering of in het materiaal ingegraveerd

Direct een offerte aanvragen / bewegwijzering kopen

Bij Bosman Reklame ontwerpen en produceren we niet alleen diverse bewegwijzeringssystemen, maar we monteren de systemen ook met eigen installatie-teams. Onze ervaren monteurs monteren dagelijks diverse soorten bewegwijzering tot grote tevredenheid van onze klanten. Bent u enthousiast geworden en wilt u ook bewegwijzering kopen bij Bosman Reklame? Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Een vrijblijvende afspraak op locatie om de omgevingsfactoren in kaart te brengen voor de gewenste reclame-uiting kan zoals gezegd ook. Bel of mail ons gerust. Ons telefoonnummer is: 010-4119999

 

bewegwijzering
Bewegwijzering met losse overzichtspanelen

 

contact opnemen