Bewegwijzering buiten

Een goede uitstraling van uw bedrijf begint met de juiste bewegwijzering voor uw klanten. Bosman helpt u om uw klanten op een overzichtelijke manier de weg te wijzen met de functionele bewegwijzeringsystemen voor buiten, bijvoorbeeld van ingang van een parkeerterrein tot aan de parkeerplaats. Wij beschikken over jarenlange ervaring op allerlei bewegwijzeringsgebied en adviseren u dan ook graag over de mogelijkheden voor uw bedrijventerrein/bedrijfspand. We denken graag met u mee over de ontwikkeling van de routing en de keuze van uw ontwerp die goed aansluit bij de omgevingsfactoren en uw organisatie. Daarbij staan we garant voor kwaliteit en een zorgvuldige montage van de bewegwijzering buiten.

bewegwijzering buiten
Een zuil

Waar bestaat buitenbewegwijzering buiten uit?

Bewegwijzering buiten begint meestal bij de ingang van uw bedrijventerrein; de locatie waar uw bedrijf als eerst ‘in beeld komt’. Afhankelijk van de organisatiegrootte wordt hierop meestal uw logo kenbaar gemaakt als wel verwijzingen met pijlen naar de eindbestemmingen, bijvoorbeeld naar ‘de receptie’ of ‘naar de parkeerplaatsen’. Na het 1e systeem wordt de gebruiker door middel van verschillende systemen die hij op zijn route tegenkomt op een goede manier naar zijn bestemming geleid.
Systemen die wij hiervoor gebruiken:
-Zuilen (gemiddeld zijn deze 100 x 200 cm, maar worden op maat gemaakt)
Consoles (borden die tussen twee staanders zijn gevat, bijvoorbeeld twee staanders met 1 hoofdbord van 130 x 30 cm en daaronder 4 subborden 100 x 10 cm)
Parkeerborden (om aan te geven waar men moet parkeren en van wie de parkeerplaatsen zijn)
Wandborden/muurborden (bijvoorbeeld overzichtsborden nabij de entree van een gebouw)
Het logo en de verwijzingen worden meestal in zelfklevende folies op de borden aangebracht.

bewegwijzering opties

Het belang van goede bewegwijzering buiten

Een succesvol bedrijf begint met een goede vindbaarheid. Zowel overdag als ’s avonds is het belangrijk dat uw bedrijfspand duidelijk te vinden is en dat uw klanten geen tijd hoeven te verspillen aan het zoeken naar uw bedrijf. Bosman biedt u diverse mogelijkheden om u naast gewone bewegwijzering nét dat beetje extra te geven, zoals verlichting van bewegwijzering. Dankzij bijvoorbeeld een ranke verlichtingskloof met LED-verlichting of een verlichte zuil langs de weg, weet uw bezoeker ook ’s avonds de weg naar uw bedrijf te vinden. Uiteraard kan onze bewegwijzering geheel volgens de normen van uw huisstijl geproduceerd worden.

Bewegwijzering buiten
Een console

De service van Bosman

Kiest u voor de service van Bosman, dan kunt u rekenen op de volgende aspecten:

  • Bewegwijzering van hoogwaardige kwaliteit
  • Meedenken met de klant
  • Vervaardiging met precisie
  • Plaatsing door vakmensen
  • Gebruik makend van modernste apparatuur
  • Gedegen en doordachte adviezen

Wij bedenken, ontwerpen, produceren en installeren zelf al jaren allerlei bewegwijzering en maakten onder andere de routing voor diverse gemeenten, zwembaden, scholen, sporthallen, De Bibliotheek Rotterdam en diverse musea.

Contact

Verbeter de vindbaarheid van uw bedrijf met de bewegwijzering buiten van Bosman Letters! Ook voor binnenbewegwijzering bieden wij u verschillende mogelijkheden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen beteken? Vul dan gerust het contactformulier in, stuur ons een e-mail of bel naar 010 – 411 99 99.

Terug naar het overzicht