Beursborden Rotterdam

Heeft u binnenkort een beursevent en wilt u echt opvallen? Uw gasten prikkelen? Een uitmuntende eerste indruk maken? Dan mogen slim ontworpen beursborden niet ontbreken. Laat uw beursborden in Rotterdam ontwerpen door Bosman Reklame en speel uzelf in de kijker bij uw prospects. Wij zijn al ruim 45 jaar dé specialist in communicatie-uitingen in alle soorten en maten. Wij hebben veel plaatmateriaal op voorraad en doordat alles in eigen huis wordt geproduceerd, zijn wij in staat om snel in te spelen op de wensen van onze klanten!

Beursborden Rotterdam
Beursborden uit geschuimd pvc met full colour print

Maatwerk beursborden in omgeving Rotterdam

Uw prospects zullen uw beursstand nooit meer onopgemerkt voorbijlopen! Houdt u het klein en ingetogen? Of wilt u echt uitpakken? Deel uw wensen met Bosman Reklame en wij zullen voor u een ontwerp op maat maken. Wij beletteren diverse borden, maken zelfklevende, voor gespatieerde teksten met overdrachtstape en spuiten tegenwoordig ook direct op borden. Heeft u een sticker van een fotoafbeelding nodig voor uw stand? Of een banner? Ook dat is geen probleem! Bosman maakt al uw dromen op het gebied van beursborden in Rotterdam waar!

Onze pluspunten:

  • Wij komen afspraken na;
  • Wij leveren kwaliteit;
  • Wij geven gedegen advies;
  • Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring;
  • Wij hebben een goede doorlooptijd;
  • Wij reageren snel op uw vragen.

Het aanbod van Bosman Reklame

Naast beursborden, bent u bij Bosman Reklame ook aan het juiste adres voor vele andere comunicatie-uitingen. Van gevelreclame tot spandoeken, van lichtreclame tot verkeersborden en van bewegwijzering tot neonreclame; wij van Bosman weten de juiste snaar te raken, keer op keer! Kwaliteit, precisie en meedenken met de klant zijn daarbij onze uitgangspunten. Wij laseren en frezen uit verschillende materialen en beheersen de montage tegen verscheidene ondergronden. En omdat wij continu bezig zijn met de trends en ontwikkelingen op de markt, maken wij gebruik van de nieuwste technieken. Bij Bosman komen al uw wensen op het gebied van reclame uit!

Beursborden Rotterdam
Beursborden uit hardkern materiaal

Ja, ik wil contact opnemen met Bosman!

Speel uw organisatie in de kijker met de beursborden in Rotterdam van Bosman Reklame. Met onze vooruitstrevende en persoonlijke aanpak, garanderen wij u het allerbeste resultaat. Wilt u meer informatie of een offerte op maat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel 010-411 99 99, stuur een e-mail, vul het formulier op onze website in of kom langs in onze showroom. Wij laten u graag de mogelijkheden zien en voorzien u van advies op maat.