Begin het jaar met een mooie autobelettering!

We hebben nu al dit jaar diverse auto’s mogen beletteren. De winkels zijn dan wel gesloten, maar een auto met een reclame valt nog steeds op tussen het rijdend verkeer of geparkeerd in de straat. Fraai met uw logo en telefoonnummer of een verwijzing naar uw website. Ook in deze tijden van Corona liggen er commerciële kansen die u op een goede manier kun benutten.

AUTOBELETTERING

We beletteren alle voertuigen: van vrachtwagens tot tuk-tuk wagentjes. Op minder intensieve autoreclames kunt u zelfs in onze wachtruimte wachten onder het genot van lectuur en een kopje koffie, thee of glas fris.

Autobelettering van klein tot intensief

Ook zeer intensieve autowrappinsgprojecten kunt u bij ons neerleggen. We kunnen hele auto’s inpakken in folie, indien u dat wenst. Heeft u tientallen voertuigen te beletteren en wilt u als grote organisatie dat dit op diverse locaties geschiedt en dat dit binnen een korte termijn gebeurt? Wij hebben diverse plakkers die dit voor u kunnen realiseren. Ze zijn in staat om logistiek e.e.a. in goede banen te leiden. Allemaal hebben zij accuraatheid en een nette afwerking van de folie op uw auto hoog in het vaandel staan.

Begin het jaar goed met een autobelettering van Bosman Reklame. Kom bij ons langs om e.e.a. door te bespreken. Wij zijn in deze Coronatijd gewoon open, de Coronamaatregelen uiteraard indachtig.

AUTOBELETTERING

AUTOBELETTERING – AUTORECLAME – WRAPPEN – BELETTERING – AUTOSTICKERS

Terug naar het overzicht