Banners laten bedrukken

Banners; sinds jaar en dag een veelgebruikt reclamemiddel waarmee u bijvoorbeeld uw kantoor of bedrijfspand kunt aankleden, zowel buiten als inpandig. Maar waarom zijn banners ofwel spandoeken zo’n effectief reclamemiddel? Bosman Reklame legt het u graag uit. Wij zijn al meer dan 45 jaar dé specialist van diverse vormen van visuele communicatie. Bosman Reklame bedenkt en installeert de reclame uitingen die ze maakt.

banners

Eindeloze mogelijkheden met banners

Spandoeken van Bosman Reklame brengen vele voordelen met zich mee. Zo kunnen wij ze bedrukken in iedere gewenste kleur. Tevens is het een relatief goedkope manier van reclame maken, want in vergelijking tot andere reclame-uitingen zijn spandoeken goed betaalbaar, terwijl u er toch een grote doelgroep mee bereikt. Je kunt ze daarom ook gemakkelijk vervangen voor bijvoorbeeld een ander doek. Zo is het denkbaar dat je een doek per seizoen wisselt voor een doek met een andere thema. Met de banners van Bosman Reklame zorgt u voor attentiewaarde bij uw doelgroep. Door onze professionele en persoonlijke aanpak proberen wij uw doelgroep te boeien en te binden. Een goed design, kwaliteit en professionele montage dragen daaraan bij. Interesse? Neem contact met ons op op 010-4119999

Banners laten bedrukken

Spandoeken van Bosman Reklame

Onze spandoeken bestaan meestal uit 510 grams zeildoek, B1. Dit is een brandvertragend, stevig pvc-doek dat ook gebruikt wordt als dekzeil, bijvoorbeeld voor vrachtwagens. Bij Bosman Reklame hebben we in onze machineruime rollen van dit materiaal op diverse breedtes op voorraad. Deze rollen worden vervolgens in een grote printer gezet, die teksten en/of afbeeldingen op het doek spuit. Na dit proces wordt het doek op maat gesneden en geconfectioneerd. Dit laatste houdt in dat de randen worden omgezoomd, waarna er metalen ringen in de randen worden geslagen, dit voor de uiteindelijke fixatie van het doek in bijvoorbeeld een spandoekframe. Wij hanteren een metalen ring om de 30 cm. Mogelijke toepassingen van banners kunnen zijn:

  • Spandoeken in muurframes tegen de wand van uw pand;
  • Spandoeken als bouwbord te gebruiken;
  • Dubbelzijdige doeken in RVS-banieruithouders.

Hoe gebruikt u spandoeken?

Spandoeken zijn toepasbaar op diverse manieren. Zo kunt u uw logo erop laten drukken of een evenement of andere boodschap afbeelden. Een spandoek is een manier om de identiteit van uw bedrijf uit te dragen. Het geeft uw bedrijfspand karakter, en maakt uw merk sterker. Spandoeken kunt u ook langs snelwegen of andere drukke wegen plaatsen. Zo kunt u bezoekers, klanten of andere geïnteresseerden bijvoorbeeld naar uw opening, markt of evenement trekken. Spandoeken zijn daarmee een erg veelzijdig te gebruiken reclamemiddel.

Meer informatie? Informeer bij Bosman

Bij Bosman Reklame zijn de mogelijkheden voor spandoeken bijna eindeloos. In de regel bestaan onze spandoeken uit 500 grams zeildoek, voorzien van full color opdruk, rondom gezoomd en voorzien van ringen om het doek. Maar ook maatwerk is mogelijk, wij fabriceren graag een spandoek volledig naar uw wens! Wilt u meer informatie? Neem contact op met Bosman Reklame. Vul ons contactformulier in, stuur een e-mail of bel naar 010 – 411 99 99.

Banner
BANNERS – SPANDOEKEN – VLAGGEN – SPANDOEK – DOEKEN – GEVELRECLAME

Terug naar het overzicht