Autostickers online kopen

Maak van uw voertuig uw mobiele visitekaartje. Dankzij onze autostickers weet de lezer direct waarvoor het staat. Autostickers dragen bij aan de branding van uw organisatie en brengen een hoge attentiewaarde met zich mee. Ze zeggen meer dan duizend woorden en brengen uw organisatie prefect in beeld. Bij Bosman bent u verzekerd van de beste service en top kwaliteit. Wij zijn specialist op het gebied van reclame en belettering. Uw autostickers online kopen bij Bosman is daarom een uitstekend idee!

Autostickers van hoogwaardige kwaliteit

Autoreclame zien we met z’n allen dagelijks voorbij komen. Veel mensen zijn op de weg te vinden en worden hiermee geconfronteerd. Dit maakt voertuigen de uitstekende drager voor reclameboodschappen. Verbeter uw imago door gebruik te maken van de hoogwaardige autostickers van Bosman. Al onze stickers worden met grote precisie vervaardigd door onze gespecialiseerde vakmensen. Zij werken uitsluitend met computergestuurde moderne apparatuur. Ook het aanbrengen van de autostickers gebeurd met uiterste zorgvuldigheid.

Autostickers in vele vormen en afmetingen

Bij Bosman kunt u kiezen uit diverse varianten autostickers, van tijdelijke toepassingen tot permanent. Wilt u regelmatig wisselen? Dan zijn magneetplaten wellicht iets voor u. Wij produceren deze vorm al jaren, omdat ze op vele manieren toepasbaar zijn. Een magneetplaat kan worden verwerkt op touringcars, displays, borden, auto’s of bewegwijzering.

De voordelen van Bosman:

  • Wij leveren kwaliteit
  • Wij komen afspraken na
  • Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring
  • Wij reageren snel op uw vragen
  • Wij geven gedegen advies
  • Wij hebben een goede doorlooptijd

Neem contact met ons op

Wilt u uw autostickers online kopen? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag uw wensen en de mogelijkheden met u. Dit kan door het contactformulier op onze website in te vullen, een e-mail te sturen of te bellen naar 010-411 99 99. U bent ook van harte welkom een bezoek te brengen aan onze showroom in Rotterdam. Hier vindt u diverse reclame-uitingen die wij geproduceerd hebben. Wij zijn op maandag t/m donderdag van 09:00-17:00 geopend en op vrijdag van 09:00-15:00.

contact opnemen