Autostickers laten maken

Van uw mobiele voertuig uw visitekaartje maken? Uitstekend idee! Bij Bosman kunt u uw eigen persoonlijke autostickers laten maken. Door onze autobelettering weet iedereen die u tegenkomt direct waar u voor staat en het draagt bij aan een professionele uitstraling van uw bedrijf. Autostickers dragen bij aan de branding van uw organisatie en brengen een hoge attentiewaarde met zich mee. Bosman is specialist op het gebied van het maken en aanbrengen van reclame en belettering. Denk daarom eens na om door Bosman Letters belettering te laten maken.

Autostickers laten maken.
‘Fleetmarking’; het beletteren van meerdere voertuigen in 1 huisstijl

De voordelen van Bosman:

  • Kwaliteit leveren
  • Afspraken nakomen
  • Meer dan 45 jaar ervaring hebben
  • Snel op uw vragen reageren
  • Goede adviezen geven
  • Een korte doorlooptijd van productie

Autostickers in diverse vormen en afmetingen

U kunt bij Bosman kiezen uit diverse varianten autostickers. Van tijdelijke tot permanente toepassing. Indien u regelmatig van autostickers wenst te wisselen, dan zijn magneetplaten wellicht iets voor u! Bosman produceert deze vorm van reclame al jarenlang omdat ze gemakkelijk toepasbaar zijn. Een magneetplaat kan worden verwerkt op touringcars, metalen displays, borden, auto’s of bewegwijzering.

Neem contact met ons op

Bent u enthousiast geworden en wilt u autobelettering door Bosman laten maken?
Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag uw wensen en de mogelijkheden met u.

U kunt het contactformulier op de website invullen, een e-mail sturen of te bellen naar 010-411 99 99. Uiteraard bent u ook van harte welkom een bezoek te brengen aan onze showroom in Rotterdam. u vindt hier verschillende reclame-uitingen die wij geproduceerd hebben. Wij zijn op maandag t/m donderdag van 09:00-17:00 geopend en op vrijdag van 09:00-15:00.

contact opnemen