Autobelettering prijzen

Bent u benieuwd naar de aantrekkelijke autobelettering prijzen van Bosman? Vraag dan bij ons een offerte aan! Wij zijn al vanaf 1970 gespecialiseerd in reclame en belettering. Logo’s in volle kleuren of full colour afbeeldingen brengen wij professioneel aan op uw voertuig. U kunt uw wagen met autobelettering zien als uw persoonlijke mobiele visitekaartje, want dagelijks wordt u door honderden mensen op de weg gezien.

Het produceren van de autobelettering gaat door middel van onze computergestuurde machines. Onze ervaren medewerkers brengen vervolgens de belettering aan op uw auto. Wilt u dat wij de autoreclame op uw bedrijfslocatie aanbrengen? Ook dit is geen probleem en doen wij dagelijks.

autobelettering aanbrengen...
autobelettering aanbrengen…

Laat uw auto spreken dankzij onze autobelettering

Door een goede en mooie belettering kunt u uw imago versterken. Wij proberen altijd een design te realiseren dat uw doelgroep aanspreekt en dat past bij datgene waar uw organisatie voor staat. Onze zelfklevende producten zijn van topkwaliteit en worden met uiterste precisie gemaakt door onze productspecialisten. Zij brengen de letters dan ook zeer zorgvuldig aan op uw auto. Kwaliteit, het aanbieden van een nette prijs en het nakomen van afspraken staan bij ons voorop. Wilt u niet continu met dezelfde belettering rondrijden? Dan kunt u ook gebruik maken van onze flexibele magneetplaten. Zo kunt u gemakkelijk wisselen van tekst en boodschap. Magneetplaten kunnen ook verwerkt worden op touringcars, auto’s, displays of op bewegwijzeringsborden.

magneetplaten
Magneetplaten zijn flexibel in gebruik, er af te halen en er weer makkelijk op aan te brengen

De beste kwaliteit en service

Wilt u meer weten over de autobelettering prijzen van Bosman? Bel of mail ons gerust. Stuur uw eigen tekening door en wij stellen op basis hiervan een prijsindicatie op. Vervolgens zullen wij zelf een digitale tekening voor u maken en aan de slag voor u gaan. U bent bij ons natuurlijk ook aan het juiste adres voor parkeerborden, gevelreclame, bewegwijzering, spandoeken en lichtreclame. Nieuwsgierig geworden naar onze producten? Breng een bezoekje aan onze showroom in Rotterdam! Deze is open van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 – 17:00, of bel ons gewoon op 010-4119999

contact opnemen