Autobelettering prijzen

Bent u benieuwd naar de aantrekkelijke autobelettering prijzen van Bosman? Vraag bij ons een offerte aan! Wij zijn al vanaf 1970 gespecialiseerd in reclame en belettering. Logo’s in volvlakkleuren of full colour afbeeldingen brengen wij professioneel aan op uw voertuig. U kunt uw wagen met autobelettering zien als uw persoonlijke mobiele visitekaartje, want dagelijks wordt u door honderden mensen op de weg gezien. Wij produceren autobelettering door middel van onze computergestuurde machines. Onze ervaren medewerkers brengen vervolgens de belettering aan op uw auto. Wilt u dat wij de autoreclame op locatie aanbrengen? Ook dit is geen probleem en doen wij dagelijks.

autobelettering aanbrengen...
autobelettering aanbrengen…

Laat uw auto spreken dankzij onze autobelettering

Door een goede en mooie belettering kunt u uw imago versterken. Wij proberen altijd een design te realiseren die aan uw doelgroep appeleert en die past bij datgene waar uw organisatie voor staat. Onze zelfklevende producten zijn van topkwaliteit en worden met uiterste precisie gemaakt door onze productspecialisten. Zij brengen de letters ook zeer zorgvuldig aan op uw auto. Kwaliteit, het aanbieden van een nette prijs en het nakomen van afspraken staan bij ons voorop. Wilt u niet continu met dezelfde belettering rondrijden? Dan kunnen wij ook magneetplaten voor u maken. Zo kunt u gemakkelijk wisselen van tekst en boodschap. Magneetplaten kunnen verwerkt worden op touringcars, auto’s, displays of op borden voor een bewegwijzeringsfunctie.

magneetplaten
Magneetplaten zijn flexibel in gebruik

De beste kwaliteit en service

Wilt u meer weten over de autobelettering prijzen van Bosman? Bel of mail ons gerust. Stuur uw eigen tekening door en wij stellen op basis hiervan een prijsindicatie op. Vervolgens zullen wij zelf een digitale tekening voor u maken en aan de slag voor u gaan. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor parkeerborden, gevelreclame, bewegwijzering, spandoeken en lichtreclame. Nieuwsgierig geworden naar onze producten? Breng een bezoekje aan onze showroom in Rotterdam! Deze is van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 – 17:00 geopend, of bel ons op 010-4119999

contact opnemen