Autobelettering in Rotterdam

Bent u op zoek naar een rijdend visitekaartje? Kies dan voor autobelettering van Bosman Reklame BV in Rotterdam. Al vanaf 1970 zijn wij gespecialiseerd in reclame en zelfklevende belettering op voertuigen. Wij brengen logo’s op uw voertuig aan in volvlakkleuren of in full colour. Autobelettering is altijd een goede investering, immers: overal waar u rijdt wordt uw reclame gezien! We maken de belettering met onze computergestuurde plotters, vlakbedsnijmachines en full colourprinters: machines die allemaal zelfklevende folies kunnen verwerken. Onze ervaren werknemers brengen het in onze werkplaats vervolgens aan op uw voertuig. Wij beletteren overigens ook op locatie als u dat liever heeft.

autobelettering
Bosman beplakt dagelijks allerlei voertuigen

Laat uw auto voor u spreken door onze autobelettering

Versterk uw imago met autobelettering van Bosman. Wij zijn goed in staat uw huisstijl of wensen te vertalen naar de belettering van uw auto. Na opdracht begeleiden wij u met het ontwerpproces door middel van visuals, waarop de belettering op uw auto wordt weergegeven. Dit kan op basis van de doo ru aangeleverde ideëen of op basis van door u gestuurde huisstijleisen. Bij het ontwerpproces kunt u nog het nodige veranderen alvorens de belettering voor uw voertuig wordt gemaakt. Wilt u meerdere auto’s op een dag beletteren? Ook geen probleem bij Bosman. Wij kunnen een strakke en efficiënte planning heel goed aan.

Belettering in vele afmetingen

Bosman heeft in de regel veel oplossingen voor het goed vertalen van de door u gewenste boodschap op uw auto. Indien u niet constant met dezelfde autobelettering wilt rondrijden, bieden wij bijvoorbeeld ook de mogelijkheid magneetplaten toe te passen. Deze flexibele platen zijn in alle vormen en allerlei afmetingen verkrijgbaar. Met magneetplaten kunt u de reclame verwijderen wanneer U dat wilt en gebruiken als u dat uit komt. In het bijzonder makkelijk als u voor meerder opdrachtgevers werkt. Magneetplaten kunnen verwerkt worden op touringcars, auto’s, metalen displays of borden voor bewegwijzering.

auto belettering
Zorgvuldige medewerkers van Bosman brengen uw belettering aan

Vraag een offerte aan

Bent u nieuwsgierig geworden? Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van autobelettering in Rotterdam? Neem contact met ons op of vraag een gratis offerte aan. Geeft u dan aan wat u op uw auto wilt hebben, waar en op hoeveel zijden. Op basis hiervan stellen wij een prijsindicatie voor op. Na opdracht maken wij voor u vervolgens een digitaal ontwerp zodat we met uw goedkeuring meteen aan de slag kunnen gaan. Naast autobelettering en magneetborden kunt u ook natuurlijk ook bij ons terecht voor naambadges, freesletters, naamplaten, buitenreclame, spandoeken, gevelletters, gevelreclame en nog veel meer. Kom eens langs om te kijken in onze showroom. Een afspraak maken hiervoor is niet nodig. Trouwens: al uw gewenste reclame-uitingen zijn in goede handen bij Bosman Reklame; andere reclame-uitingen maken we met evenveel passie! Bel ons vandaag nog: 010-4119999

contact opnemen