Afgelopen tijd heeft bosman weer mooie reclames opgeleverd

De maanden voor de zomervakanties was het voor ons even hard lopen om alle projecten die wij in opdracht hadden gekregen te realiseren. Maar goed, afspraak is afspraak en alles is, zoals u van ons gewend mag zijn, soepel verlopen. We hebben het onder meer erg druk gehad met het maken en installeren van diverse lichtreclames.

Lichtreclame kunnen we in diverse uitvoeringen maken; hieronder een excerpt van deze vorm van reclame.

JPG INRICHTERS

Voor JPG Inrichters maakten we direct verlichte doosletters met RGB LED-verlichting. Met RGB-leds kan de kleur van de letters worden veranderd. Door middel van een ingenieus bluetooth systeem en App, kunnen de meest uiteenlopende combinaties worden gemaakt. Deze 12 cm diepe letters zijn voorgemonteerd op een aluminium wandframe, fraai in de kleur van de ondergrond gespoten, zodat deze nauwelijks opvalt.

lichtreclame
FYSIO SPALAND

Fysiotherapie Spaland wilde een betere uitstraling voor de vestiging in Woudhoek, Schiedam. Uitgangspunten: een nette uitstraling en het duidelijk maken dat er een fysiotherapiepraktijk zit.

We realiseerden dit door de bestaande, niet meer in gebruik zijnde rolluik weg te halen en hiervoor in de plaats een lichtbak te installeren, inwendig voorzien van LED-verlichting. De oude dubbelzijdige lichtbak haalde we ook weg en hiervoor in de plaats kwam een nieuwe. Doordat de randen van de lichtbakken mooi in een witte RAL-kleur zijn gepoedercoat, oogt een en ander fris en uniform. De uitstraling werd bekroond met zandstraalfolie op de ramen, voorzien van full colourprints met thema’s uit de fysiotherapie.

lichtbakken
MIDLAND HEFTRUCKS

Midland Heftrucks wilde haar logo subtiel, maar toch verlicht op het pand hebben. Ons relatief dunnen BosLed 502-letters boden een uitkomst. De letters en het logo vervaardigden wij uit 3,3 cm dik lichtdoorlatend acrylaat, inwendig voorzien van LED. De juiste verhoudingen van de logo’s ten opzichte van het pand afwegend, zijn wij tot een mooie afmeting gekomen voor de beide reclames die mooi staan op het pand, duidelijk overkomen en ‘s avonds een knallende attentiewaarde geven. Op naar de volgende tevreden klant…

verlichte letters
Wilt u uw tenaamstelling goed zichtbaar op uw pand gerealiseerd hebben? Bel dan de specialisten van bosman letters & reklame voor een vrijblijvend advies of een afspraak op locatie. Wij zijn bereikbaar op 010-4119999.

Terug naar het overzicht