Verwijsborden buiten

verwijsborden buiten
Borden met staanders in de grond

Goed zichtbaar zijn en klanten de weg wijzen naar uw bedrijf is belangrijk. Op deze manier laat u een goede indruk achter. Bij Bosman bent u aan het juiste adres voor verwijsborden buiten. Wij zijn namelijk een expert in het bedenken, het maken en installeren van verwijsborden. Dankzij onze systemen en werkwijze, zijn wij in staat in passende oplossingen te bedenken voor de beste routing rondom uw bedrijfspand. Wenst u ook in het donker gezien te worden? Geen probleem. Bij Bosman maken we gerust externe verlichting boven de verwijsborden. Een andere optie is om LED-modules in de borden te verwerken, zoals in onze verlichte zuilen. Zo weet uw klant altijd de juiste weg te vinden en rijden prospects u niet voorbij!

Welke verwijsborden zijn er mogelijk?

Het komt regelmatig voor dat we eerst de omgeving van uw bedrijf komen bekijken voordat we aan de slag gaan voor verwijsborden buiten. Dit is vaak nodig om in een goed advies te kunnen voorzien, zeker als het gaat om meerdere borden. We kunnen daarna een goed advies uitbrengen die perfect past bij uw omgeving en uw bedrijf. Wij bieden onder andere de volgende systemen:

    • Consolesysteem. Bij dit systeem worden borden tussen twee staanders gefixeerd. Korte informatie kan zo duidelijk gecommuniceerd worden. We hanteren per verwijzing vaak één paneel, inclusief pijl. De bruto-afmeting is vaak 120 x 150 cm (B x H). De panelen zijn 100 x 10 cm, 120 x 15 cm of 130 x 20 cm.

Muurborden: Deze relatief platte borden kunnen in de buurt van een ingang gehangen worden. Bosman kan deze borden in veel verschillende materialen maken. Opschriften brengen we aan door zelfklevende folies of graveren we in. De afmetingen zijn vaak 40 x 40 cm of 60 x 60 cm.

  • Zuilen: Dit robuuste piloonbord is perfect voor buiten. De zuilen zijn gemaakt van aluminium en zijn verkrijgbaar in een zilvergrijze geanodiseerd uitvoering of worden in een RAL-kleur gespoten. U kunt kiezen uit een onverlichte of een LED-verlichte uitvoering. Hoewel de zuil op maat kan worden gemaakt, wordt er dikwijls gekozen voor de afmeting van 100 x 200 cm (B x H)
  • Verkeersborden: Niet alleen in het verkeer komen deze borden goed van pas, ook om uw bedrijf aan te duiden zijn ze zeer geschikt. Op de aluminium drager kan van alles worden weergegeven. Wilt u dat de borden ’s avonds oplichten, dan gebruiken we retroreflecterede folie voor op deze borden. Deze folie kaatst licht terug als er een lichtbron op schijnt. Hierdoor lijken ze ’s avonds verlicht te zijn.
Buitenzuilen

Bezoek onze showroom

Om een goed beeld te krijgen van onze verwijsborden buiten nodigen we u van harte uit een bezoek te brengen aan onze showroom in Rotterdam. Hier vindt u diverse reclame-uitingen die wij geproduceerd hebben. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel 010-4119999.

contact opnemen