Val op door onze lichtbakken met letters

Lichtreclame ziet u overal om u heen. Dat is ook niet zo gek aangezien het goed opvalt. Een goed voorbeeld is lichtbak reclame. Dit wordt meestal ingezet als gevelreclame. Lichtbakken hebben een goed formaat zodat ze ook in het donker opvallen. Wilt u voor uw organisatie een lichtbak met letters laten maken? Bosman Reklame Rotterdam realiseert het graag voor u. Neem contact met ons op om vrijblijvend uw wensen door te nemen. Beslis zelf welke vorm van verlichting u het beste bij uw organisatie vindt passen: doosletter lichtbakken of een lichtbak uit aluminium. Wij zorgen ervoor dat u dag en nacht opvalt.

Uitsteeklichtbakken (groen = beschermfolie)

 

Wij laten met een lichtbak uw identiteit stralen

Dankzij onze kennis en expertise weten wij precies hoe we uw identiteit op de juiste manier moeten weergeven. Twijfelt u over de juiste afmeting of vorm van uw lichtbak? Wij kunnen u van advies voorzien en maken vooraf eerst een schets, zodat u een goed beeld heeft van het eindresultaat. We letten altijd op de huisstijl van uw bedrijf om te zorgen dat alles in de zelfde stijl is. Dankzij een lichtbak met letters valt u beter op bij uw doelgroep. Steeds meer bedrijven kiezen daarom voor lichtreclame in de vorm van lichtbakken. Tevens hoeft u zich niet druk te maken om de weersomstandigheden, onze monteurs zorgen ervoor dat uw lichtbak goed gemonteerd wordt.

Mogelijkheden

Per project bekijken we of een enkel- of dubbelzijdige, vrijstaande of speciale lichtbakken het best van toepassing zijn. Gevelreclame kan gezien worden als het gezicht van uw bedrijf. Enkelzijdige lichtbakken zijn geschikt voor vlakke ondergronden, zoals luifels en muren. Dubbelzijdige lichtbakken stralen aan twee zijden licht uit. We plaatsen deze variant met steunen haaks op een vlakke ondergrond. Vrijstaande lichtbakken plaatsen we met behulp van aluminium gelaste steunen en betonballast op een dak of op een luifel. Gaat uw voorkeur uit naar speciale vormen zoals rond of ovaal? Bosman realiseert het graag voor u.

Lichtbak
Enkelzijdige lichtbakken in kleur gespoten

 

Maak kennis met onze scherpe prijzen

Bent u enthousiast over de vele voordelen die een lichtbak met letters of uw logo u te bieden heeft? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee om tot de beste resultaat te komen. In onze showroom staan diverse reclame-uitingen die wij geproduceerd hebben. Wij zijn te bereiken op 010-411 99 99.