Topgevelreclame in Rotterdam

Is uw gevel toe aan een opknapbeurt? Bosman Reclame voorziet u van topkwaliteit topgevelreclame in Rotterdam. Wij zorgen ervoor dat uw huisstijl goed op de gevel wordt weergegeven. Bosman is in staat diverse reclame-uitingen te produceren uit materialen zoals acrylaat, RVS, geanodiseerd aluminium, celkern en volkernmateriaal, eventueel in combinatie met belettering in folie.

doosletters
Doosletters op frame

Wij verzorgen uw topgevelreclame van A tot Z

Bosman produceert niet alleen uw gevelreclame, we monteren het ook nog eens voor u. Dit doen we door middel van verlijmde afstand noppen of aangeschoten draadeinden aan de achterzijde van het woord- of beeldmerk. De opschriften komen zo mooi op afstand van de gevel te staan. De gevelreclame kan op een chique manier aangelicht met mooie gebogen spots of fraaie verlichting in de vorm van ons exclusieve lightline-systeem. Ons ervaren team staat klaar om van uw pand het perfecte visitekaartje te maken. Of het nu gaat om kleine accenten of een grote klus, bij Bosman Reklame bent u aan het juiste adres. Het is de ideale manier om 24/7 reclame voor uw bedrijf te maken. Het is uiteraard van groot belang dat de topgevelreclame exact de identiteit van uw onderneming weergeeft.

gevelreclame
Ook voor grote gevelreclame draaien wij ons hand niet om!

Eigen productie en montage

Wij vinden het belangrijk de kwaliteit op orde te hebben en dat u niet te veel kwijt bent voor uw reclame, daarom maken wij en installeren wij alles zelf, zonder tussenkomst van derden. Ook kunnen we hierdoor een goede prijs-kwaliteitverhouding aanbieden. Onze gespecialiseerd vakmensen staan voor u klaar om uw gevel met precisiewerk mooi te maken!

Offerte aanvragen bij Bosman Reklame

topgevelreclame
Reclame voor Superkeukens

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van reclame-uitingen in Rotterdam? Neem gerust eens contact met ons op. Vul daarom het formulier op de website in, stuur een mail of bel ons op (010 – 411 99 99). Wij staan u graag te woord en adviseren u over de slimste keuzes voor uw bedrijfsreclame.