Stoep borden van Bosman halen uw klanten naar binnen!

Een effectieve en voordelige vorm van reclame zijn stoep borden. Hierop kunt u allerlei reclame-uitingen tonen. Met een stoepbord van Bosman Reklame voor de deur haalt u klanten naar binnen. Onze experts kunnen stoepborden in allerlei varianten voor u leveren. Ieder stoepbord dat wij leveren is waterdicht en windbestendig. Een andere benaming voor stoepborden zijn buitenborden. Wij zorgen voor een perfecte uitstraling van uw stoepbord met leuke posters die wij tegen meerprijs voor u kunnen leveren. Bij Bosman bent u aan het juiste adres voor diverse uitvoeringen en afmetingen stoepborden. Deze zijn zowel in kleine als grote oplage leverbaar.

Waar let u op bij de aanschaf van stoep borden?

Bij het kiezen van een stoepbord zijn er een aantal zaken waar u rekening mee zou kunnen houden. Stel uzelf de volgende vragen, voordat u een keuzen maakt:

  • Wisselt u vaak van reclameboodschap?
  • Staat het stoepbord binnen of buiten?
  • Hoeveel ruimte heeft de reclameboodschap op het stoepbord nodig?
  • Krijgt het stoepbord regelmatig met wind en regen te maken?
  • Welke uitstraling dient het stoepbord te hebben?

Het is tegenwoordig een uitdaging om uw klanten in uw restaurant of winkel te krijgen. Concurrenten beschikken ook steeds vaker over mooie reclame-uitingen. Gelukkig trekt u met een stoepbord van Bosman Reklame zeker weten de aandacht en dat voor weinig geld. Bij ons heeft u de keuze uit drie soorten stoep borden die ieder hun eigen voordelen met zich meebrengen. Zo beschikken we over een stoepbord met watervoet, een A-bord en veerbord. Alle borden zijn dubbelzijdig. Zie hieronder:

stoep bordenDe waterbase is leverbaar:
-Voor postermaat A0:   84,1 x 118,9 cm
-Ten behoeve van postermaat A1:   59,4 x 84,1 cm

A-bord, leverbaar:
-In A0:   84,1 x 118,9 cm
-Voor postermaat A1:   59,4 x 84,1 cm
-Ten behoeve B1:    70 x 100 cm

Veerbord, leverbaar:
-Voor postermaat A0:   84,1 x 118,9 cm
-In maat A1:   59,4 x 84,1 cm

Bekijk onze stoepborden online

Interesse in een stoepbord? Bosman Reklame regelt het graag voor u. Vertel ons uw wensen en wij gaan voor u een de slag. Bij ons bent u verzekerd van service en kwaliteit. Het uitgekiende kliksysteem maakt het gemakkelijk om regelmatig van reclameboodschap te wisselen. Ook in onze webshop ziet u diverse uitvoeringen:

http://www.stoepborden-simpel-en-snel.nl/

Een stoepbord kopen tegen een scherpe prijs haalt u dus bij Bosman. Heeft u een vraag over ons assortiment of de werkwijze die wij hanteren? Neem gerust contact met ons op; bel ons op: 010-4119999

STOEPBORDEN – A BORDEN – BUITENBORDEN – DISPLAYSKLIKLIJSTEN