Sandwichborden: veelzijdige buitenreclame

Voor promotie in de buitenlucht zijn sandwichborden de ideale vorm van buitenreclame. Sandwichborden zijn uitermate geschikt om evenementen, festivals, activiteiten en verkiezingen aan te kondigen. Geen gedoe meer met aanplakbiljetten of posters. De sandwichborden van Bosman Reklame zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Wij helpen u in een bepaalde regio, stad of wijk opvallen. Onze sandwichborden zijn leverbaar in diverse afmetingen. Het grote voordeel van buitenreclame is de kracht van herhaling. Onze experts kunnen u adviseren om uw bereik te maximaliseren.

Wat zijn de regels van sandwichborden?

We krijgen regelmatig de vraag wat de regels zijn betreft sandwichborden. Hier zijn geen nationale afspraken over. Voor iedere gemeente mag zelf bepalen wat deze regels zijn en welke eventuele kosten voor buitenreclame hieraan verbonden zijn. Bij de ene gemeente mag u zonder overleg sandwichborden plaatsen, terwijl er in de andere gemeente strikte regels gelden. Bosman Reklame adviseert vooraf contact op te nemen met uw gemeente om te overleggen over de mogelijkheden. Besluit u uw sandwichborden door ons te laten drukken, dan bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit tegen een erg scherpe prijs. Onze sandwichborden bestaan uit:

  • Twee platen van 4 mm dik geschuimd pvc, 60 x 40 cm
  • Verbindingsakkoord tussen de borden
  • Belettering voor en achter

Laat uw sandwichborden bedrukken door Bosman Reklame

Dankzij onze zelfklevende belettering of full colourwerk zijn de sandwichborden van Bosman perfect voor buitenreclame. Of uw promotie nu 3 of 6 weken duurt maakt niet uit. Onze experts zorgen voor de beste kwaliteit borden die weersbestendig zijn. Dit houdt in dat ze niet verkleuren door de zon en zelfs na flinke buien er nog even goed uitzien als in het begin. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een offerte aan of neem contact op met onze professionele medewerkers via e-mail of door het contactformulier op onze website in te vullen.