Reklame zuilen

Reklame zuilen zijn echte eyecatchers: ze springen direct in het oog en worden ook wel het visitekaartje van een bedrijf genoemd. Bosman Reklame heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en vervaardigen van allerlei soorten reklame zuilen en bewegwijzering. Wij weten precies hoe wij uw bedrijf in de kijker van de consument moeten spelen. Wat betreft uitvoering van uw reklame zuil kunt u bij ons alle kanten op: rechthoekig, parabolisch, met verlichting of zonder, energiezuinig, standaard ontwerp of uw eigen design, alles is mogelijk bij Bosman Reklame!

Reklame zuilen; wat zijn het?

Reklame zuilen ziet u dagelijks voorbij komen. Vrijwel iedere ondernemer heeft bijvoorbeeld bij de inrit of de ingang van zijn of haar bedrijf een reklame zuil geplaatst. Deze fungeert enerzijds als blikvanger en entree van het bedrijf, maar kan anderzijds ook belangrijke informatie verschaffen, zoals bewegwijzering. De vorm van reklame zuilen kan natuurlijk variëren, maar vaak is het een kolom-achtige constructie gemaakt uit aluminium.

De mogelijkheden van reklame zuilen

Zoals gezegd; de vorm, grootte en uitstraling van reklame zuilen varieert. Bij Bosman Reklame kunt u alle kanten op met uw ontwerp! Ons creatieve team ontwerpt graag een exemplaar dat volledig aansluit op uw wensen. Bosman Reklame produceert en installeert alles zelf. Hierdoor wordt de kwaliteit gewaarborgd en maatwerk gegarandeerd. Zo heeft een gemiddelde reklame zuil een afmeting van 100 x 200 cm, maar maken we ook graag een zuil in een ander formaat. Wij ontwerpen zowel rechte als parabolisch gezette zuilen. Deze laatste zuil heeft een curvevorming aan de voor- en achterzijde. Tot slot heeft u ook nog de keuze om uw zuil te voorzien van verlichting. In dit geval is een zuil voorzien van twee platen licht doorlatend acrylaat, voorzien van belettering. Inwendig plaatsen wij LED-verlichting, wat voor een prachtig resultaat aan de buitenkant van uw reklame zuil zorgt.

Alle soorten reklame zuilen van Bosman op een rijtje

Overkoepelend gezien produceren en installeren wij:

  • Rechte zuilen;
  • Parabolische zuilen;
  • Zuilen met of zonder verlichting;
  • RVS zuilen (bijvoorbeeld wanneer uw zuil vandalismebestendig moet zijn);
  • Zuilen met lossen panelen (2 staanders met daartussen tekstpanelen).

Over Bosman Reklame

Bosman Reklame is al meer dan 45 jaar dé specialist van diverse vormen van visuele communicatie. Maatwerk, veelzijdigheid en hoogwaardige kwaliteit staan bij ons voorop. Ons creatieve team maakt van iedere opdracht een succes door een persoonlijke en vakkundige aanpak. Wij zorgen graag voor een perfect eindresultaat! Aarzel niet om uw eigen ideeën aan ons voor te leggen. Wij deinzen niet terug voor een uitdaging. Na opdracht maken wij altijd eerst een ontwerp van de beoogde reklame zuil, zodat we zeker weten dat uw idee en onze uitwerking op één lijn liggen.

Advies over uw reklame zuil nodig?

Bent u enthousiast geraakt over onze reklame zuilen en wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Maak een afspraak door het contactformulier op onze website in te vullen. Voor vragen of meer informatie kunt u ons ook altijd mailen of bellen (010 – 411 99 99). Bosman Reklame is uw partner in reklame zuilen en meer!

contact opnemen