Reclame lichtbakken Rotterdam

Op zoek naar een specialist in reclame lichtbakken in Rotterdam? Maak dan kennis met Bosman Letters & Reklame! Wij maken lichtbakken van geanodiseerd aluminium en kunststof en in elk gewenst formaat. Om een solide constructie te maken, wordt het inwendige gedeelte van de lichtbakken met hoekprofielen en verticale beugels verstevigd. Een optimale lichtverdeling wordt bereikt door onze LED-verlichting in deze bakken. Wij spuiten de binnenzijde van de lichtbakken wit. Hierdoor wordt het egaliserende effect nog eens versterkt. LED-techniek is duurzaam en zuinig. Daardoor verbruikt uw reclame ook nog eens weinig stroom door de LED-modules die wij in lichtreclames verwerken.

De lichtbakken van Bosman

Het beeld- of het tekstdragend gedeelte van onze lichtbakken bestaan uit een gegoten kwaliteit acrylaat. Het opschrift vervaardigen wij in fraaie translucente foliekleuren of een mooie full colourafbeelding. Wilt u weten hoe wij u beter zichtbaar kunnen maken? Wij rekenen graag vrijblijvend het kostenplaatje voor u uit voor onder meer enkelzijdige lichtbakken, luifellichtbakken, dubbelzijdige uitsteeklichtbakken en onze ‘specials’.

Wat maken wij nog meer voor lichtreclame?

  • lichtbakken
  • uitsteeklichtbakken
  • verlichte letters
  • neonreclame
  • acrylaatletters met LED
  • lichtlijnen

Vraag een offerte aan

Wij willen graag de mooiste reclame lichtbakken in Rotterdam installeren. We hebben van lichtreclame een specialiteit gemaakt. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op indien u vragen heeft. Wij staan u graag te woord en adviseren u over de slimste keuzes voor uw reclame-uitingen. Uiteraard bent u ook van harte welkom een bezoek aan onze showroom te brengen. Hier vindt u diverse voorbeelden van reclame die wij geproduceerd hebben.

 

Lichtbakken
Lichtbakken met LED-verlichting

 

contact opnemen