Reclame lichtbakken Rotterdam

Op zoek naar een specialist in reclame lichtbakken in Rotterdam? Maak dan kennis met Bosman Letters & Reklame! Wij maken lichtbakken van geanodiseerd aluminium en kunststof en in elk gewenst formaat. Om een solide constructie te maken, wordt het inwendige gedeelte van de lichtbakken met hoekprofielen en verticale beugels verstevigd. Een optimale lichtverdeling wordt bereikt door onze LED-verlichting in deze bakken. Wij spuiten de binnenzijde van de lichtbakken wit. Hierdoor wordt het egaliserende effect nog eens versterkt. LED-techniek is een vorm van verlichting dat duurzaam en zuinig is. Door het gebruik van deze LED-modules verbruikt uw reclame weinig stroom.

De lichtbakken van Bosman

Het beletteringsgedeelte van onze lichtbakken bestaat uit een gegoten kwaliteit acrylaat. Het opschrift vervaardigen wij in fraaie translucente folie of een mooie full colour afbeelding. Wilt u weten hoe wij u beter zichtbaar kunnen maken? Wij rekenen graag vrijblijvend een kostenplaatje voor u uit voor onder meer enkelzijdige lichtbakken, luifel lichtbakken, dubbelzijdige uitsteek lichtbakken en onze ‘specials’.

Wat maken wij nog meer voor lichtreclame?

  • lichtbakken
  • uitsteek lichtbakken
  • verlichte letters
  • neonreclame
  • letters uit acrylaat met LED
  • lichtlijnen

Vraag een offerte aan

Wij willen graag de mooiste reclame lichtbakken in Rotterdam installeren. We hebben van lichtreclame een specialiteit gemaakt. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op indien u vragen heeft. Wij staan u graag te woord en adviseren u over de slimste keuzes voor uw reclame-uitingen. Uiteraard bent u ook van harte welkom een bezoek aan onze showroom te brengen. Hier vindt u diverse voorbeelden van reclame die wij geproduceerd hebben.

 

Lichtbakken
Lichtbakken met LED-verlichting

 

Lichtbakken Rotterdam – LED – Lichtreclame – Doosletters – NEON

contact opnemen