Raamreclame

Ramen zijn een uitstekende plek om uw merknaam, producten, huisstijl of logo te tonen aan uw doelgroep. Niet voor niets is raamreclame een populaire en relatief goedkope manier van reclame maken. De ramen heeft u immers al, u hoeft ze enkel te voorzien van effectieve en duidelijke reclame! Bosman Reklame helpt u hier graag bij. Met meer dan 45 jaar ervaring in visuele communicatie weten wij precies hoe wij uw bedrijf onder de aandacht van de consument moeten spelen.

raamreclame
Raambelettering met geplotte letters en full colour afbeeldingen

De vervaardiging van raamreclame bij Bosman

Hoe gaat Bosman Reklame te werk bij het ontwerpen van uw raamreclame? Ten eerste gaan we in gesprek met u. Uw wens is immers de basis voor onze ontwerpen. Samen komen we tot een geschikt idee voor raamreclame, die onze ervaren vakmensen vervolgens gaan uitwerken en plaatsen. Raamreclame wordt in de regel gemaakt uit zelfklevende folies. Met behulp van ons snijplotterpark, onze zeefdrukkerij en onze full colour-afdeling, zijn wij in staat om raamreclame volledig naar uw wens te vervaardigen.

Over Bosman Reklame

Bosman Reklame is al meer dan 45 jaar uw specialist in belettering, naamborden, letters, verkeersborden, bewegwijzering, freesletters, parkeerborden en reclameborden. Bij ons kunt u terecht voor nagenoeg al uw gewenste signactiviteiten. Onze kracht? Het leveren van uitstekende kwaliteit door ervaren vakmensen. Of het nu gaat om standaard ontwerpen of maatwerk; de klant kan altijd rekenen op ons deskundig advies.

Onze kernwaarden

Bosman Reklame werkt vanuit 4 waarden:

  • Gedegen advies;
  • Kwaliteit leveren;
  • Nette prijs;
  • Afspraken nakomen;
  • Uitstekende service.
zandstraalfolie
Vinyl letters op raam met achtervlakken uit zandstraalfolie

Kennismaken met Bosman Reklame

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: uw ramen zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Dus maak er effectief gebruik van! Neem gerust eens contact op met Bosman Reklame en informeer naar onze mogelijkheden voor raamreclame. Het betekent vaak ook meer omzet voor uw organisatie. Ook uw eigen ideeën zijn altijd welkom, wij deinzen niet achteruit voor een grote uitdaging. Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen of te bellen naar 010 – 411 99 99.

contact opnemen