Plakletters buiten

Wilt u plakletters buiten bevestigd hebben? Maak kennis met Bosman! Wij zijn uw leverancier voor plakletters binnen en buiten. Bosman is begonnen met plakletters en logo’s als signmaker en is een ware specialist geworden op dit gebied. De letters worden uit zelfklevende folie gesneden en voorzien van een laag overdrachtfolie. Bij ons heeft u de keuze uit diverse lettertypes en kleuren. Wilt u plakletters bestellen? Stuur ons digitaal uw bestand door en wij gaan direct voor u aan de slag.

Waarom plakletters buiten?

Onze plakletters zijn gemaakt van de beste kwaliteit. U bepaalt het lettertype, de kleur, afmeting en tekst. De plakletters zijn gemakkelijk aan te brengen, blijven goed zitten en als ze weer verwijderd dienen te worden is dit ook geen enkel probleem. Onze letters laten geen vervelende plakresten na. Plakletters trekken op de juiste manier de aandacht van uw doelgroep. Wilt u ook opvallen? Neem contact op om de eindeloze mogelijkheden met ons te bespreken.

Plakletters plotten

Bij Bosman gebruiken wij voor onze plakletters een techniek die plotten wordt genoemd. Hierbij snijdt een snijmachine de vormen uit rollen folie, dit zorgt voor een strak resultaat. Deze techniek zorgt ervoor dat onze plakletters geschikt zijn voor auto’s, ramen, reclameborden, luifels, deuren, muren et cetera. Nadat de snijmachine het folie heeft uitgesneden, wordt deze gepeld. Al het overtollige folie wordt losgetrokken en het overgebleven folie wordt van een applicatiefolie voorzien. Deze tijdelijke folie zorgt ervoor dat de tekst op de gewenste ondergrond kan worden geplaatst.

Meer weten over plakletters buiten?

Al meer dan 45 jaar hebben wij ervaring op het gebied van belettering en reclame. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goede reclame- en communicatie uiting voor uw organisatie is. Laat daarom al uw belettering met een gerust hart aan Bosman Reklame over. Wij komen altijd onze afspraken na, leveren topkwaliteit en beschikken over een goede doorlooptijd. Wilt u meer weten over welke plakletters er buiten allemaal mogelijk zijn? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. U bent uiteraard ook altijd van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom in Rotterdam. Wij zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 09:00-17:00 en op vrijdag van 09:00-15:00. Onze enthousiaste medewerkers voorzien u op deskundige wijze van advies.

contact opnemen