Naamplaat maken

Bent u op zoek naar een specialist in het maken van naamplaten voor uw organisatie? Bij Bosman Reklame bent u aan het juiste adres. Bij ons kunt u kiezen uit diverse materialen en modellen. Al meer dan 45 jaar houden wij ons bezig met belettering en reclame-uitingen. Een goede naamplaat laat zien waar u als bedrijf gevestigd bent en zorgt voor herkenbaarheid. Zo maakt u een goede indruk bij klanten. Dankzij onze in-store zeefdrukkerij, graveerinrichting, plotterij en full colourafdeling zijn wij in staat naamplaten te maken die aan uw wensen voldoen. Naamplaten laten maken kunt u dus met een gerust hart overlaten aan Bosman Reklame.

Laat uw naamplaat op maat maken door Bosman Reklame. Dankzij onze in-store graveerinrichting, zeefdrukkerij, plotterij en full colourafdeling, zijn wij in staat vele uitvoeringen naamplaten te realiseren. Onze borden maken wij uit aluminium, volkern of helder acrylaat. Hier wordt folie op aangebracht, dit kunnen plakletters zijn of een full colourprint. Indien er gebruik wordt gemaakt van helder acrylaat, wordt dit in spiegelbeeld aan de achterzijde van de plaat aangebracht, dit is aan de voorzijde leesbaar. Het zorgt voor een prachtig doorkijkeffect, waardoor een glaslook ontstaat.

Naamplaat graveren

Naast het feit dat wij naamplaten maken, kunt u deze bij ons ook laten graveren. Het opschrift voor de naamplaat wordt met een computergestuurde frees verdiept in de plaat aangebracht. Het opschrift wordt vervolgens in kleur ingelakt. In sommige gevallen printen wij rechtstreeks op het materiaal, dit is bijvoorbeeld het geval bij 10 mm celkermateriaal en 4 mmm dik aluminium sandwichmateriaal. De opdrukken worden direct op de platen gespoten, dit komt erg goed tot zijn recht indien er ook afbeeldingen in de naamplaat verwerkt moeten worden. Wanneer u uw opschrift na verloop van tijd gewijzigd wilt hebben, zijn wij in staat zelfklevende prints op de naamborden aan te brengen. Deze zijn gemakkelijk vervangbaar.

Direct een offerte aanvragen

Een naamplaat maken doen wij met grote precisie. Zelfs het monteren van uw nieuwe naamplaat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Naamplaten door Bosman Reklame

Wij zorgen ervoor dat elke naamplaat mooi wordt afgewerkt. Hiervoor hebben we diverse bevestigingsmaterialen zoals afdekdopjes en afstandsnokken. Wist u dat Bosman ook de montage van uw naamplaten kan verzorgen? Wij beschikken over een montage-team. Zij staan voor u klaar om op professionele wijze uw naamplaat te monteren. Wilt u meer informatie over naamplaten laten maken? Neem gerust contact met ons op, wij bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen. Naast naamplaten kunt u ook terecht voor reclameborden voor uw gevel. Deze zijn een stuk groter waardoor u nog meer op kunt vallen. Bent u benieuwd naar de producten die wij geproduceerd hebben? Breng gerust een bezoek aan onze showroom.

Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om de borden op elke ondergrond te monteren. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt tevens een bezoek brengen aan onze showroom om diverse naamplaten te bezichtigen. Zo krijgt een goed idee van wat wij voor u kunnen betekenen. Wij vertalen uw wensen graag in een unieke naamplaat en dankzij onze jarenlange ervaring is vrijwel alles mogelijk. Bij Bosman bent u aan het juiste adres.

contact opnemen