Magneetreclame Rotterdam

Magneetreclame Rotterdam. Bent u op zoek naar een specialist die passende magneetreclame in regio Rotterdam voor u kan ontwerpen? Met meer dan 45 jaar ervaring weten wij van Bosman Reklame precies hoe we uw doelgroep kunnen prikkelen. Onze magneetreclame is ideaal wanneer u eenvoudig in ieder gewenst ontwerp uw boodschap wilt uitdragen. Zo kan onze magneetreclame niet alleen verwerkt worden op auto’s en op touringcars. Maar denk ook aan magneetreclame voor displays of borden voor bewegwijzering. Meer weten? Informeer bij Bosman!

Alles over magneetreclame in Rotterdam

Magneetreclame is anders dan andere reclame. Een manier om op te vallen dus! Gemiddeld ziet een mens tot wel 3000 reclame-uitingen per dag. Magneetreclame biedt uitkomst om u en uw bedrijf in de kijker te spelen.

Waarom Bosman?

  • 45 jaar ervaring;
  • Nieuwste apparatuur (o.a. laserapparaten);
  • VCA-gecertificeerde medewerkers in dienst;
  • Kwaliteitskeurmerk Sibon;
  • Showroom in Rotterdam;
  • Alle vervaardiging in eigen huis;
  • Hoge kwaliteit;
  • Persoonlijke service & maatwerk.

Uw specialist in communicatie

Magneetreclame is slechts één van onze specialiteiten. Met onze ruime ervaring hebben wij inmiddels expertise opgebouwd voor het gehele vakgebied. Voor iedere organisatie ontwerpen wij maatwerk die de identiteit perfect uitdrukt. Wij weten precies hoe we uw wensen kunnen verwezenlijken. Of u nu op zoek bent naar reclameborden, gevelletters, spandoeken, raamfolie, verkeersborden, displays, beursborden, stickers of gevelreclame; Bosman is uw professional!

Neem contact op met Bosman

Raakt u enthousiast van onze mogelijkheden voor magneetreclame in Rotterdam en wilt u meer informatie of een prijsopgaaf op maat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij horen graag wat uw wensen zijn en vertellen u alles over onze mogelijkheden. Wij deinzen niet terug voor een flinke uitdaging en zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk, deel uw eigen ideeën dus gerust! Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in of bel naar 010 – 411 99 99. Laat u verrassen door de creativiteit van Bosman!