Val op met een magneetplaat van Bosman Reklame

U wilt grote indruk maken en snel kunnen wisselen van reclame? Laat dan een magneetplaat maken door Bosman. Magneetreclame is eenvoudig aan te brengen en blijft dankzij de magnetische kleefkracht perfect zitten. Deze vorm van reclame wordt vaak ingezet voor vervoersmiddelen. Op deze manier haalt u altijd het maximale uit iedere autorit. Bosman produceert magneetplaten in allerlei vormen en formaten. Dankzij deze vorm van reclame wordt u zeker weten niet over het hoofd gezien. Een magneetplaat is niet alleen geschikt voor auto’s, ook voor bewegwijzering en planningsborden zijn ze ideaal.

Voordelen van een magneetplaat

Al jaren zijn wij specialist op het gebied van magneetplaten. Laat ons weten wat u in gedachte heeft en wij gaan voor u aan de slag. Bij Bosman werken we alleen met kwalitatief hoogwaardig magnetisch materiaal. Wij bieden magneetplaten met een dikte van 0,6 of 0,8 mm dik en met een witte ondergrond. De opschriften hiervoor kunnen zelfklevende prints zijn of worden direct op te magneetplaat toegepast. Een aantal voordelen die magneetplaten met zich meebrengen:

  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Snel te verwisselen
  • Diverse afmetingen mogelijk
  • Elke gewenste opdruk
  • Scherp geprijsd

Draag uw gewenste boodschap uit

Van auto’s tot bussen en touringcars, een magneetplaat van Bosman Reklame is geschikt voor vele toepassingen. Wij werken uitsluitend met computergestuurde moderne apparatuur. U weet dus zeker dat uw magneetreclame bij ons in goede handen is. Wij zorgen ervoor dat u elke gewenste boodschap kunt uitdragen. Wilt u graag van advies voorzien worden? Onze specialisten helpen u graag bij de ontwikkeling en vormgeving van uw magneetplaat. Magneetplaten laten maken door Bosman is dus een uitstekend idee. Wilt u meer weten over magneetreclame? Bel of mail ons of breng een bezoek aan onze showroom. Hier ziet u wat voor soort reclame-uitingen wij allemaal voor u kunnen produceren.