Magneetbord letters

Wisselt u vaak van reclame of beschikt u over een magneetbord op uw auto? Dan zijn de magneetbord letters van Bosman Reklame echt iets voor u. De letters zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Dit biedt u de mogelijkheid van reclame te wisselen wanneer u maar wilt. Men ziet wel duizenden reclame-uitingen per dag, goed opvallen is dus van groot belang om uw bedrijf in de kijker te spelen. Gelukkig weten wij precies hoe we dat moeten doen.

Waarom magneetbord letters laten maken door Bosman?

Magneetborden en -letters maken is één van onze specialiteiten. Wij doen dit al vele jaren en denken graag met u mee wat voor soort reclame voor u het meest geschikt is. We zetten graag nog een aantal redenen om voor Bosman te kiezen op een rijtje:

  • 45 jaar ervaring;
  • Nieuwste apparatuur (o.a. laserapparaten);
  • VCA-gecertificeerde medewerkers in dienst;
  • Kwaliteitskeurmerk Sibon;
  • Showroom in Rotterdam;
  • Alle vervaardiging in eigen huis;
  • Hoge kwaliteit;
  • Persoonlijke service & maatwerk.

Magneetborden en magneetplaten

Bij magneetbord letters horen automatisch ook magneetplaten. Zowel de letters als platen produceren wij helemaal zelf. De platen zijn eenvoudig te plaatsen op vervoersmiddelen of andere producten met een ondergrond van metaal. We brengen een magneetplaat altijd aan op magneetfolie. Dit blijft altijd goed zitten, zelfs bij hoge snelheden. Alle producten die wij tot stand brengen worden met de grootse precisie en zorg gemaakt. Wij verzekeren u van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij brengen magneetplaten vaak aan op auto’s, touringcars en bussen.

Magneetreclame: klasse en kwaliteit

Uw boodschap is in ieder ontwerp uit te dragen, dankzij de magneetplaat. Onze magneetreclame kan verwerkt worden op touringcars, auto’s, displays en borden. Bij Bosman werken we uitsluitend met computergestuurde moderne apparatuur. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u magneetborden van een hoge kwaliteit ontvangt. Naast magneetreclame zijn wij ook gespecialiseerd op het gebied van gevelletters, raamfolie, spandoeken, beursborden, stickers en verkeersborden. Wij hebben door jarenlange ervaring expertise opgebouwd op het gehele reclame vakgebied.

 

Vraag direct een offerte aan voor magneetborden

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden die magneetborden bieden? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Een bezoek brengen aan onze showroom in Rotterdam behoort ook tot de mogelijkheden. Wij zijn van maandag t/m donderdag geopend van 09:00-17:00 en op vrijdag van 09:00 t/m 15:00. Wij zijn de specialist waar u naar op zoek bent. Bosman ontwerpt passende magneetborden voor iedere organisatie. Wij zorgen ervoor dat uw boodschap perfect wordt weergegeven. Vertel ons uw wensen en wij denken met u mee om het gewenste resultaat te realiseren. Wij leveren maatwerk voor elke organisatie. Heeft u vragen op het gebied van communicatie en reclame? Vraag het onze gespecialiseerde medewerkers. Zij vertellen u alles wat u wilt weten.

contact opnemen