Magneet reclame

Maak kennis met uw specialist in magneet reclame: Bosma Reklame! Uw identiteit of boodschap op perfecte wijze weergeven is waar wij goed in zijn. Al vele jaren ontwerpen en produceren wij reclame-uitingen voor vele bedrijven. Het grote voordeel van magneet reclame is dat het snel toe te passen is en ook eenvoudig weer gewijzigd of verwijderd kan worden. Dit maak dat deze vorm van reclame voor veel verschillende doeleinden te gebruiken is. Wij kunnen magneet reclame in verschillende afmetingen leveren, vertel ons uw wensen en wij kijken wat de mogelijkheden zijn.

Magneet reclame voor iedere boodschap

Wat uw boodschap ook is, dankzij magneet reclame wordt het goed uitgedragen. Magneet reclame kan worden geplaatst op auto’s, displays, touringcars maar ook voor bewegwijzering. Dankzij ons computergestuurde systeem zijn wij ook in staat magneetplaten in een bepaalde vorm uit te snijden. Wij bieden magneetplaten met een dikte van 0,6 of 0,8 mm dik en met een witte ondergrond. De opschriften hiervoor kunnen zelfklevende prints zijn of worden direct op te magneetplaat toegepast. Onze platen zijn flexibel en herbruikbaar. De vakspecialisten van Bosman werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit en geniet u jarenlang van uw magneet reclame

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van magneet reclame? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. aan de hand van uw ideeën stellen wij een voorstel op maat op. Gaat u hiermee akkoord, dan gaan wij onmiddellijk voor u aan de slag. Via onze website is het ook mogelijk om eigen bestanden te uploaden. Op deze manier hebben we meteen een goed idee van uw persoonlijke ideeën en kunnen we hier goed op inspelen. Bent u benieuwd naar onze reclame-uitingen? Breng eens een bezoek aan onze showroom in Rotterdam. Wij zijn geopend op maandag t/m donderdag van 09:00-17:00. Op vrijdag van 09:00-15:00.

contact opnemen