Lichtreclames Rotterdam

Voor de mooiste lichtreclames in Rotterdam bent u bij Bosman aan het goede adres. HeLichtreclames Rotterdamt ontwerpen, produceren en aanbrengen van lichtreclame is één van onze specialiteiten. Wij maken bijvoorbeeld lichtbakken uit geanodiseerd aluminium en geheel van kunststof in elk gewenst formaat. Er ontstaat een optimale lichtverdeling door de LED-verlichting die wij in onze bakken aanbrengen. Heeft u de wens op losse, verlicht eletters op uw bedrijfspand te installeren? Dan is dat ook geen probleem. Bosman maakt en installeert het voor u!

Tijdens een opname op locatie kijken wij ook altijd als eerst naar de architectonische vormgeving van uw bedrijfspand, omdat dit uiteraard van belang is voor de verhoudingen van de te maken lichtreclame. Wij zorgen er dus voor dat het totaalplaatje klopt.

Welke soorten lichtreclame zijn er?

  • (Losse) doosletters met LED er in verwerkt: met kappen van lichtdoorlatend acrylaat
  • Neon reclame
  • Lichtbakken: rechthoekige of vierkante aluminium profiel inclusief LED-verlichting aan de binnenzijde
  • (Losse) gevelletters met een externe lichtbron erboven (een lightline of spots)

Onze ervaren medewerkers werken enkel met de allerbeste en nieuwste apparatuur en materialen om de mooiste creaties tot stand te brengen. Wij monteren dagelijks diverse soorten lichtreclame op allerlei locaties. Door onze jarenlange ervaring en expertise is Bosman is daardoor in staat uw reclame op tal van ondergronden aan te brengen.

Vraag direct een offerte aan

Bosman houdt zich al jaren bezig met het ontwerpen en vervaardigen van allerlei soorten lichtreclame. Vertel ons uw wensen en wij zorgen voor een prachtig eindresultaat. En niet onbelangrijk: ook nog voor een nette prijs. Wilt u meer weten over lichtreclames in Rotterdam? Neem contact met ons op om een survey op locatie in te plannen. Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers staan u graag te woord en denken altijd met u mee. Samen met u bedenken we op welke manier we de reclame en uitstraling van uw bedrijf kunnen verbeteren. U bent uiteraard ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom in Rotterdam. Deze is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 09:00-17:00.

contact opnemen