Lichtreclame Rotterdam

Bent u op zoek naar de specialist in lichtreclame in regio Rotterdam? Dan bent u bij Bosman Reklame aan het juiste adres. Wij zijn veelzijdig en effectief in lichtreclame. Zo maken wij lichtbakken van kunststof of van geanodiseerd aluminium, in ieder gewenst formaat. Standaard zijn onze lichtbakken 200 mm diep. De in het lichtbakprofiel bevestigde acrylaatplaat kan worden voorzien van bijvoorbeeld belettering of een mooie afbeelding. Uiteraard zijn er ook externe lichtbronnen, zoals gevelletters, mogelijk. Voor ieder wat wils bij Bosman!

Onze mogelijkheden voor lichtreclame in Rotterdam

Bij Bosman bieden wij u diverse concepten voor lichtreclame. Wat uw wensen ook zijn, wij maken ze graag waar! Ons streven is immers een tevreden klant en een eindresultaat om trots op te zijn. Een greep uit ons aanbod:

  • Aluminium doosletters;
  • Lichtbakken;
  • Lichtlijnen;
  • Verlichte letters;
  • Gefreesde letters met lightline-systeem.

Speel uw organisatie in de kijker met lichtreclame

Lichtreclame maakt zichtbaar. Niet voor niets staat deze vorm van communicatie bekend als een van de meest opvallende huisstijldragers. De uitvoering van lichtreclame wordt bepaald door een samenspel van drie cruciale factoren: het ontwerp, de technische- en de grafische uitvoering. Op al deze punten is Bosman expert. U kunt het gerust aan ons over laten. Wij zijn met onze ruime ervaring, gespecialiseerde medewerkers en moderne apparatuur in staat de identiteit van uw organisatie perfect door te vertalen naar prachtige lichtreclame Rotterdam.

Waarom Bosman Reklame?

Bosman Reklame is al meer dan 45 jaar dé specialist in communicatie-uitingen van A tot Z. Wij weten dan ook als geen ander hoe wij de identiteit van uw organisatie kunnen vertalen naar een effectieve en herkenbare reclame-uiting. En daarbij staat uw wens altijd centraal. Naar aanleiding van een kennismakingsgesprek maken wij een eerste ontwerp van de reclame-uiting.