Lichtreclame kopen

Lichtreclame kopen

Voor de mooiste lichtreclame bent u bij Bosman aan het juiste adres. Al meer dan 45 jaar zijn wij expert op het gebied van reclame met verlichting. Wij komen langs op locatie om ervoor te zorgen dat uw reclame perfect aansluit bij uw bedrijfspand, zodat het totaalplaatje helemaal klopt. Wij laten uw identiteit spreken. Lichtreclame kopen? Vraag een offerte bij ons aan.

Lichtreclame kopen
Freesletters met ingelegde LED-verlichting

Soorten lichtreclame

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor meerdere soorten lichtreclame. Een aantal mogelijkheden die wij bieden:

  • (Losse) doosletters met LED-verlichting: dikke letters met een diepte van 8 of 12 cm, met kappen van lichtdoorlatend acrylaat.
  • Neonreclame: geblazen glas met gas erin. Door het glas onder spanning te zetten wordt e.e.a. verlicht.
  • Lichtbakken: rechthoekige of vierkante aluminium profiel -meestal 20 cm diep- inclusief LED-verlichting en een in het profiel geschoven opaalacrylaatplaat (4 mm ) met zelfklevende belettering er op.
  • (Losse) gevelletters met een bepaalde dikte op afstandhouders tegen de gevel gezet met een externe lichtbron er boven (een lightline of spots).
lichtbakken
Lichtbakreclame met LED en full colourafbeeldingen

Eigen installatie

We maken zelf onze lichtreclames en installeren deze ook zelf. Door het gehele traject in eigen hand te houden waarborgen wij een stukje kwaliteit, service en goede prijsstelling. Allemaal zaken die voor u belangrijk zijn.

Laat uw lichtreclame over aan Bosman Reklame!

Bel of mail ons om een afspraak te maken. Ons team installeert dagelijks de mooiste lichtreclame zoals lichtbakken, gefreesde letters met LED, aluminium doosletters en lichtlijnen. Lichtreclame kopen bij Bosman betekent dat u verzekerd bent van topkwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. U kunt ons ook bereiken door het formulier op de website in te vullen. Wat uw vragen ook zijn, wij helpen u graag. Uiteraard bent u ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom in Rotterdam. Hier kunt u diverse reclame-uitingen die wij maken van dichtbij komen bewonderen.

contact opnemen