Gevelreclame in Rotterdam

Is uw gevel toe aan een opknapbeurt? Bosman Reclame voorziet uw bedrijfspand van topkwaliteit gevelreclame in Rotterdam. Wij zorgen ervoor dat uw huisstijl goed op de gevel wordt weergegeven. Bosman is in staat diverse reclame-uitingen tot stand te produceren uit materialen zoals RVS, geanodiseerd aluminium, acrylaat, celkern en volkernmateriaal, eventueel in combinatie met belettering in folie. Wij installeren alles zelf, dus onze kwaliteit is gewaarborgd. Onze vakmensen weten precies hoe ze tot in de puntjes gevelreclames moeten aanbrengen.

Wij verzorgen uw gevelreclame van A tot Z

Bosman produceert niet alleen uw gevelreclame, we monteren het ook nog eens tegen de gevel. Dit doen we door middel van verlijmde afstandsnoppen of aangeschoten draadeinden aan de achterzijde van het woord- of beeldmerk. De gevelreclame wordt op een chique manier aangelicht met mooie gebogen spots of fraaie verlichting in de vorm van ons exclusieve lightline-systeem. Ons ervaren team staat klaar om van uw pand het perfecte visitekaartje te maken. Of het nu gaat om kleine accenten of grote klus, bij Bosman Reklame bent u aan het juiste adres. Het is de ideale manier om 24/7 reclame voor uw bedrijf te maken. Het is uiteraard dan van groot belang dat de gevelreclame exact de identiteit van uw onderneming weergeeft.

Wat maken wij zoal:

-Reclameborden
-Gevelletters
-Neon
-Lichtbakken
-Verlichte letters

 

Offerte aanvragen bij Bosman Reklame

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van gevelreclame in Rotterdam? Neem gerust eens contact met ons op. Wij kunnen ook bij u langskomen voor een vrijblijvende opname. Vul het formulier op de website in, stuur een mail of bel ons op 010 – 411 99 99. Wij staan u graag te woord en adviseren u over de slimste keuzes voor uw gevelreclame. Wilt u de producten eens van dichtbij komen bekijken? Kom dan eens langs in onze showroom. We zijn er iedere werkdag van 9.00 – 17.00. Een afspraak maken is niet nodig.

contact opnemen