Wilt u graag weten wat de kosten zijn om uw auto van reclame te voorzien? Vraag dan bij Bosman een autobelettering offerte aan. Al vanaf 1970 zijn wij gespecialiseerd in reclame en belettering. Wij brengen logo’s in volvlakkleuren of in full colour aan op uw voertuig. Uw doel is meer klanten te werven en dus ook meer omzet te genereren. Dit is mogelijk met uw eigen mobiele visitekaartje waar dagelijks honderden mensen mee geconfronteerd worden. de belettering wordt door middel van onze geavanceerde computergestuurde machines gemaakt. Vervolgens brengen onze eigen ervaren werknemers de belettering aan op uw voertuig. Het is bij Bosman tevens mogelijk op locatie te beletteren.

Een offerte voor autobelettering
Autobelettering: een mooie vorm van exposure!

Uw auto spreekt dankzij onze autobelettering

Dankzij de autobelettering van Bosman versterkt u uw imago. De belettering van Bosman is van topkwaliteit en wordt met precisie vervaardigd door onze vakmensen. Onze medewerkers werken met de meest moderne computergestuurde apparatuur. Zij brengen de letters uiterst zorgvuldig op uw voertuig aan.

Belettering in diverse afmetingen

Bij Bosman verzorgen we diverse beletteringsmogelijkheden. Wenst u niet continu met dezelfde reclame rond te rijden? Wij passen ook magneetplaten toe. Deze zijn in alle vormen en afmetingen verkrijgbaar. Omdat deze toepasbaar zijn op veel verschillende manieren, produceert Bosman al jaren magneetplaten. Zo kunt u op een gemakkelijke manier elk gewenste boodschap uitdragen. Magneetplaten kunnen verwerkt worden op touringcars, auto’s, displays of borden voor bewegwijzering.

 

 

Autobelettering
Wrapprojecten kan bosman ook goed aan…

Neem contact met ons op

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van autobelettering? Vraag geheel vrijblijvend een autobelettering offerte aan. Een summiere schets of digitale tekening voldoet al om een goede prijsindicatie op te stellen voor u. Op basis hiervan maken wij een digitale tekening voor u. Zodra wij uw goedkeuring hebben ontvangen gaan we aan de slag voor u. Naast autobelettering en magneetborden kunt u ook bij ons terecht voor naambadges, buitenreclame, spandoeken, gevelreclame en nog veel meer. Al uw gewenste reclame-uitingen zijn in goede handen bij Bosman Reklame.