Doosletters maken we zelf bij Bosman Reklame

Hierdoor zijn we niet afhankelijk van derden en kunnen we het gehele proces van A tot Z goed in de gaten houden. Dit scheelt tevens inkopen en dat merkt u weer in onze scherpe prijzen. Doosletters zijn de perfecte oplossing om verlichte of onverlichte bedrijfsletters tegen een gevel te plaatsen. Ze zijn van een robuuste dikte, ca. 80 mm. Het grote voordeel is dat doosletters in alle vormen te maken zijn en een exclusieve uitstraling heeft. Onze doosletters zijn leverbaar in diverse materialen, maten en kleuren. Bij Bosman Reklame bent u verzekerd van topkwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Bovendien leveren wij altijd maatwerk voor onze klanten, geen enkel bedrijfsgevel is immers hetzelfde. Wat kunnen wij voor u betekenen?

doosletters
Wij maken allerlei dikke letters

De mogelijkheden van doosletters

Bij Bosman is vrijwel alles mogelijk als het aankomt op doosletters. Denk aan direct verlichte doosletters. Deze stralen aan de voorzijde licht uit door een op de letter gefixeerde kap die lichtdoorlatend is. Indirect verlichte doosletters worden op ongeveer 30 mm afstand van de gevel gemonteerd en stralen licht uit via de achterzijde op de gevel. Laat doosletters fungeren als het visitekaartje van uw bedrijf. Gevels zijn goed zichtbaar, ook van afstand. Speel hier dus slim op in door uw pand te juiste uitstraling te geven dankzij onze doosletters.

Doosletters laten uw gevel stralen

Wij accentueren uw gevel op de juiste manier en geven het een boost. Al meer dan 45 jaar zijn wij een specialist als het om (gevel)reclame gaat. Enthousiast over de vele mogelijkheden en wilt u doos ons doosletters laten maken? Bij Bosman Reklame bent u aan het juiste adres. Vertel ons uw wensen en wij gaan voor u aan de slag. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen design bij ons aan te leveren. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wil u een afspraak op locatie, zodat wij de omgevingsfactoren kunnen bekijken en welke vorm en/of grootte geschikt is voor uw (winkel-)pand? Bel dan gerust: 010-4119999.

LED-verlichte letters
Met LED-verlichte letters