Buitenbord reclame

buitenbord reclame
Gevelletters

Dankzij meer dan 45 jaar ervaring is Bosman perfect in staat uw buitenbord reclame te verzorgen. Wij vervaardigen al onze reclame in eigen huis, zodat we de beste kwaliteit kunnen garanderen. Er zijn diverse buitenborden waaruit u bij ons kunt kiezen. We helpen u graag bij het vinden van een buitenbord dat perfect past bij uw bedrijf. Onze borden zorgen voor de perfecte uitstraling. Wij kijken naar de gevel waar het bord op komt, naar de huisstijl en de gewenste boodschap die op de buitenborden moet komen. Buitenborden laten maken kunt u dus met een gerust hart aan de specialisten van Bosman Letters & Reklame overlaten.

Altijd gepaste buitenbord reclame

Borden maken wij uit diverse materialen. Ze kunnen plat zijn of ze kunnen worden gemaakt met gevelletters er op, zodat er meer reliëf op de borden aanwezig is. Wilt u foto’s op de borden verwerken die worden geassocieerd met uw dienst of product? Dan kunnen wij hieraan ook invulling geven.

Toepassingen buitenborden

  • Boven uw winkel of op uw bedrijfspand
  • Langs sportvelden
  • Als beurs bord
  • Een zuil langs de weg of bij de ingang van uw pand
  • Naast uw entree
  • Verlichte buitenborden in de vorm van een LED-verlichte lichtbak
  • Magneetplaten
  • Oprolbare buitenborden: spandoeken

Onze buitenborden hebben een hoge attentiewaarde. Zo speelt u zichzelf op een gemakkelijke manier in de kijker. Wij maken van uw persoonlijke buitenborden een visitekaartje met allure. Onze borden zijn in onbeperkte afmetingen verkrijgbaar en wij werken bovendien met duurzaam materiaal. Uiteraard hebben wij eigen montagespecialisten in dienst om deze buitenborden te installeren.

 

Doosletters op een bord / gevelletters
Doosletters op een bord

Uw specialist in buitenborden

Of het nu om buitenbord reclame, gevelreclame, autobelettering of bewegwijzering gaat, Bosman is uw betrouwbare specialist op het gebied van reclame. Uw wensen staan bij ons centraal. We horen graag wat u zelf in gedachten heeft en komen als het nodig is gerust uw pand bekijken. Zo kunnen we beoordelen op welke wijze uw identiteit het beste kan worden weergegeven. Bij iedere reclame-uiting letten we op uw persoonlijke huisstijl zodat dit overeenkomt. Bent u benieuwd naar ons werk? Komt u gerust eens langs in onze showroom in Rotterdam. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, we vertellen u graag over de eindeloze mogelijkheden op reclamegebied.

contact opnemen