Autostickers laten maken

Een mobiel visitekaartje van uw voertuig maken? Bij Bosman kunt u autostickers laten maken. Zo ziet iedereen in één oogopslag welke organisatie u representeert. Autostickers zeggen meer dan duizend woorden en helpen u met de branding van uw organisatie. U valt op in het verkeer en werkt tegelijkertijd aan uw imago. Uw autostickers door ons laten produceren is een uitstekend idee, wij zijn namelijk specialist in het maken van letters en reclame!

Autostickers in allerlei uitvoeringen

Bij ons heeft u de keus uit diverse soorten en maten autostickers. Gaat u bijvoorbeeld voor een tijdelijke of permanente variant? En welke kleuren passen het beste bij uw organisatie? Wilt u liever regelmatig wisselen van reclame? Dan biedt onze magneetreclame uitkomst. Dit kan verwerkt worden op displays, touringcars, auto’s, borden of bewegwijzering.

Autostickers laten maken

De voordelen van Bosman:

  • Wij leveren kwaliteit
  • Afspraken hebben wij hoog in het vaandel staan
  • We hebben meer dan 45 jaar ervaring
  • Op vragen reageren wij snel
  • Advies door zeer ervaren mensen 
  • Een goede doorlooptijd van projecten vinden wij belanrgijk

Aanhanger belettering
Aanhangers beletteren wij natuurlijk ook…

Meer weten? Maak kennis met Bosman!

Want u wilt u uw autostickers laten maken door de professionals van Bosman. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden en komen dan met een passend voorstel op maat voor u. U bent ook van harte welkom een bezoek te brengen aan onze showroom in Rotterdam. Hier vindt u ook diverse andere reclame-uitingen die door onze productspecialisten geproduceerd zijn. Wij zijn op maandag t/m donderdag van 09:00-17:00 geopend en op vrijdag van 09:00-15:00.

BELETTERING – GEVELRECLAME – AUTOBELETTERING – NAAMPLATEN – LICHTRECLAME

contact opnemen