Autobelettering offerte

Wilt u graag weten wat de kosten zijn om uw auto van een mooie reclame te voorzien? Vraag dan bij Bosman een autobelettering offerte aan. Al vanaf 1970 zijn wij gespecialiseerd in reclame en belettering. Wij brengen logo’s in volle kleuren aan of in full colour aan op uw voertuig. Het zogenaamde ‘wrappen’ van auto’s doen wij ook regelmatig. ‘Wrappen’ is het inpakken van auto’s met folie. Dit kan een egale kleur zijn, een print met een patroon of foto’s. Zo wordt het een eigen mobiele visitekaartje waar dagelijks honderden mensen naar kijken. De belettering wordt door middel van onze geavanceerde computergestuurde machines gemaakt. Daarna brengen onze ervaren medewerkers de belettering gedegen aan op uw voertuig. Mocht het beletteren bij ons niet uitkomen, dan kunnen we ook tegen meerprijs uw voertuig op locatie beletteren.

tom-renault-traffic-2016-2

Uw auto spreekt dankzij onze autobelettering

Met autobelettering van Bosman versterkt u uw imago. U doet dan immers aan ‘branding’ doordat u uw merk in het openbaar brengt. De belettering van Bosman is van topkwaliteit omdat wij alleen kwaliteitsfolies gebruiken voor onze belettering. Onze medewerkers werken met de meest moderne computergestuurde apparatuur en zijn bovendien zeer ervaren.

Belettering in diverse afmetingen

Bij Bosman verzorgen we diverse beletteringsmogelijkheden. Wenst u niet continu met dezelfde reclame rond te rijden? Dan kunt u er aan denken om magneetplaten te laten maken die u kunt aanbrengen op uw voertuig . Ook deze reclameplaten zijn in alle vormen en afmetingen verkrijgbaar. Omdat deze toepasbaar zijn op veel verschillende manieren, produceert Bosman al jaren magneetplaten. Zo kunt u op een gemakkelijke manier elk gewenste boodschap uitdragen. Magneetplaten kunnen verwerkt worden op touringcars, auto’s, bussen, displays of borden voor bewegwijzering.

via-viela-autoreclame-3

Neem contact met ons op

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag meer weten over ons bedrijf en over uw autobelettering? Vraag dan geheel vrijblijvend een autobelettering offerte aan. Een summiere schets of digitale tekening voldoet al om een goede prijsindicatie op te stellen. U kunt ook altijd even met uw voertuig bij ons langskomen om het een en ander door te nemen, een afspraak maken hiervoor is niet nodig. We zijn er doordeweeks van 9.00 – 17.00. Naast autobelettering en magneetborden kunt u ook bij ons terecht voor naambadges, buitenreclame, spandoeken, gevelreclame en nog veel meer. Al uw gewenste reclame-uitingen zijn in goede handen bij Bosman Reklame.

contact opnemen