Autobelettering goedkoop

Wilt u graag opvallen en dat veel mensen uw reclame zien? Dan is autobelettering echt iets voor u. Wij maken van uw auto uw eigen mobiele visitekaartje. Onze medewerkers brengen opschriften en logo’s in full-colour of volvlakkleuren duurzaam aan op uw voertuig. Wist u dat autobelettering ook goed en goedkoop mogelijk is? Bij Bosman Reklame bent u sowieso verzekerd van scherpe prijzen. Al meer dan 45 jaar zijn wij expert op het gebied van reclamebelettering. Wij zetten onze kennis en kunde graag in om uw identiteit zo perfect mogelijk weer te geven.

autobelettering goedkoop

Autobelettering bij Bosman

U vraagt zich wellicht af hoe dat dan precies in z’n werk gaat? We vertellen het u graag. Allereerst nemen we samen met u uw wensen door. U heeft misschien zelf al een idee voor een ontwerp of u laat het ontwerpen aan ons over. In het laatste geval gaan we graag voor u aan de slag. Zodra alles gereed is laten wij u op tijd weten wanneer uw auto beletterd kan worden. U levert ’s ochtends uw voertuig bij ons af in Rotterdam en ’s middags kunt u uw perfecte visitekaartje al weer ophalen in ons atelier. Wanneer we een voertuig wrappen dient deze één nacht in de werkplaats te blijven staan zodat het goed kan drogen. U bent de volgende ochtend van harte welkom deze weer op te halen. Indien het om eenvoudige autobetellering gaat kunnen wij ook op locatie letters op het voertuig aanbrengen.

autobelettering goedkoop II

Offerte op maat

Wilt u uw autobelettering ook zo goedkoop mogelijk laten uitvoeren door echte professionals? Vraag dan direct bij Bosman een offerte aan. Voeg hierbij een tekening of schets van wat u ongeveer op de wagen wenst te hebben en wij komen met een persoonlijk voorstel op maat. Niet constant met autobelettering rijden? Dan bieden onze magneetborden ook uitkomst. Deze zijn gemakkelijk aan te brengen en weer te verwijderen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op of bel op 010-4119999

contact opnemen