Auto reclame in Rotterdam

Voor de beste en mooiste auto reclame in Rotterdam bent u bij Bosman aan het juiste adres. Door auto reclame in te zetten, bereikt u veel personen zonder daar veel moeite voor te doen. Uw auto fungeert namelijk op deze manier als rijdend billboard. Dagelijks wordt eenieder van ons geconfronteerd met auto reclame, we lezen er heel wat af met z’n allen. Zorg er ook voor dat u opvalt en gezien wordt. Wij helpen u hier graag bij.

Auto reclame bij Bosman

Bij Bosman maken we auto reclame door middel van stickers. De letters of afbeeldingen worden op wit folie gespoten of er worden losse uitsneden gemaakt uit volvlakfolie. Full colour prints op uw voertuigen laten plaatsen is ook mogelijk. Onze auto reclame en autobelettering worden door onze ervaren specialisten aangebracht. Autobelettering is het duurzaam aanbrengen van zelfklevende opschriften. De belettering wordt door onze geavanceerde computergestuurde machines vervaardigd.

Autoreclame in Rotterdam
Wrappen doen wij ook…

Hoe gaat het in z’n werk?

Samen met u plannen we een tijdstip in wanneer u uw voertuig bij ons aflevert, dit zal vaak in de ochtend zijn. Dezelfde dag kunt u uw voertuig, voorzien van auto reclame, weer bij ons ophalen. Voor ingewikkelde projecten, zoals wrappen, blijft het voertuig een nacht binnen staan. Op deze manier kan het applicatievocht onder de folies goed drogen. Wilt u meerdere voertuigen laten beletteren? Ook dat regelen we voor u. Wilt u dat wij bij u op locatie komen beletteren? Ook dit doen wij regelmatig!

Een voorstel op maat

U wilt uiteraard ook graag weten wat de kosten van auto reclame bij Bosman in Rotterdam bedragen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt hier uw bestand uploaden zodat wij een goede inschatting van de kosten kunnen maken. Wanneer u niet continu met auto reclame wenst te rijden biedt een flexibele magneetplaat uitkomst. Deze zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Heeft u vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij vertellen u alles wat u wilt weten op het gebied van reclame.

Auto reclame in Rotterdam
Autobelettering valt op!
contact opnemen